Måndag igen

Inte klokt vad veckorna går. snart skolavslutning, midsommar, semester och höst. Skönt, då slipper man värmen. Hyresvärden kom upp i morse med någon plåtslagare för att kolla balkongen. Vad jag förstod hade han inte tid förrän i september-oktober, så något grilla eller bara sitta ute i sommar kan vi glömma direkt. Nästa sommar kanske. Just nu kvittar det. Mår inte bra. Svider i magen och gör ont i bröstet. Har fått använt sprayen ett par gånger. Tur att den finns. Ont överallt, men det brukar bli värre när det blir så här varmt. Mamma hade likadant. Fick alltid mer ont på sommaren. Man kunde väl få ärva något som är bättre. I dag skall jag inte göra så mycket. Installera det mobila bredbandet från Glocalnet. Surfar gratis året ut, sen ett fast pris. Skaffade 3:s mobila bredband för 99 kr i månaden. Jättebra!!!! Sista räkningen var på 459 kr. Ganska långt från 99.
Laila ringde förut och pratade höns. Inte min grej om det inte är kyckling med ris och curry. Men hennes är levande. Skulle kunna tänka mig att ha ett par höns för äggens skull om jag bodde annorlunda, men inga mängder.
Just nu är jag hundvakt medan dottern är hos sjukgymnasten. Som vanligt inga problem. Dom ligger lugnt och väntar på att hon skall komma tillbaks.
Har tillbringat helgen i värmen med att baka. Hur dum får man bli. Men nu har jag fyllt frysen med matbröd, bullar, sockerkaka, muffins och tre sorters kakor. Skönt när det är klart.
Sune kom hem i fredags. Ullis hämtade honom när hon hade testat bilen (gick ganska bra). Han trivdes inte på det andra stället. Morrade och bet och det har han aldrig gjort förut. Gunsan blev väl inte direkt överlycklig när han kom hem men det får gå. Nu har han fått för sig att han skall jaga Svea istället och det är inte populärt. Hon är nog den tjurigaste katt som finns. Tycker inte alls om andra katter, främmande människor och barn. Hon leker själv när dom andra sover. Kan inte ens äta om det kommer någon annan katt. Om det inte är rått kött, då blir hon som en tiger.
Nu sakll jag plocka undan disken och kolla bankkontot.

RSS 2.0