Måndag

Städdag idag. Med tre valpar blir golven rätt kladdiga efter kisspölar. Små pölar som man torkar upp med hushållspapper fodrar torkning av golv varje kväll och riktig storstädning åtminstone tre gånger i veckan. Tvättning av valpfiltar, byta tidningar i valphagen, koka gröt, fixa mat till valparna fyra gånger om dagen, laga middag,  diska, koka kaffe, komma ihåg att ta sin medicin och glöm inte katterna. Listan kan nog göras längre. Det är slitigt med småbarn.
Sonen ringde tio i sju i morse. Låg och väntade på att bli körd till operation. Är i Linköping för den första operationen för att ta bort stomin. Nästa operation blir i februari - mars. Han har haft ulcerös colit i många år och tillsammans med hans celiaki har det lett till stomipåse.
Ringde i kväll efter han kommit upp till avd. Operationen hade gått väldigt bra men han var av naturliga skäl väldigt trött. Normalt opererar dom tydligen inte på måndagar, så jag sa till honom i morse att då var det bara att hoppas att inte läkaren varit ute i helgen. Måndagsexemplar, har man ju hört talas om. Men allt gick bra och det var skönt. Lite oroligt är det ju med operationer.
Dottern har nästan blivit av med sin överbelastning. Bara hon inte skrattar eller nyser är det ok.
En kompis var här i eftermiddag med en kasse gamla tidningar till valparnas hage. Går åt många. Hon hade med sig toscakakor till kaffet köpta på Konsum. Dom var nog från förra veckan. Hårda så man kunde slå i spik med dom.
Sen kom hyresvärden upp för att mäta min spis. Skall få en ny. Ja ny och ny. Inte så gammal som den jag har. Det tar en och en halv timme att koka potatisen. Gröt på snabbhavregryn går lite fortare, det tar bara tjugo minuter. Sen talade han om att vi får ha kollektiv balkong med grannen nästa sommar. Någon vägg emellan blir det inte. Så kul DET skall bli !!!!!
Får nog börja fundera på flytt. Men trots att lägenheten håller på att rasa, så trivs jag så himla bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja ni kan ju altid flytta uppt ill jönköping =)

2008-11-18 @ 07:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0