Valp till salu

En jättegullig tjej var och tittade på Ajax i går kväll tillsammans med sin kille. Skulle prata om det och ringa i dag. Får väl se vad som händer. När dom hade åkt kollade jag mailen och det var inte roligt. De som skulle köpa Märta och lagt handpenning på henne var, på grund av jobb, tvungna att flytta till Motala i månadsskiftet. Så nu kunde dom inte skrapa ihop dom 6000 dom behövde för att betala Märta. Undrade om det var ok att betala hälften nu och resten nästa månad. Men sälja på avbetalning till någon man inte känner funkar inte. Så nu är pappas lilla tjej till salu igen. Får ändra annonsen på Blocket nu till helgen. Många som ringde förra gången var ju intresserade av just henne, men då var hon ju redan tingad. Det är skit när det blir så här.
Nu har jag letat reda på ett paket som gick från Växjö i måndags. Låg naturligtvis i Högsby. Så dottern får plocka upp det innan hon åker hem. Hon är hos sjukgymnasten i dag och skall öka på träningen.
Vi har diskuterat här på morgonen hur vi skall göra med lilla Märta. Beslutade att ge dom en möjlighet att köpa henne på avb. Då får dom betala hälften nu och så får Märta stanna tills dom kommer och betalar resten. Blir en bit att köra från Motala och dom måste ju lita på att vi inte säljer Märta till någon annan. Men det är enda avb. vi kan gå med på. Skickar dom ett mail senare. Vi får väl se hur det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0