dumma människor

Det finns folk som inte kan rå för att dom är dumma. Och så finns det dom som är dumma på riktigt. Dit hör barnbarnet i skogens pappa och bihang. Bland några andra. Men dom människorna kan reta gallfeber på mig. Helt otroligt att man får vara så dumma och elaka och gå lösa i samhället. Borde vara spöstraff på sån´t. Pratade nyss med äldsta dottern och satt och retade upp mig till hjärtinfarktstadiet. Inte på henne, men på yngsta dottern hemska far. Helt otroligt att någon kan vara så korkad. Hans "fru" skall vi inte prata om. Hon är värre. Nu är detta inget skitprat. Dom är dumma på riktigt. Nu kunde man ju i och för sig dra upp det här med arv och miljö, men det skall jag inte göra. Lägga ner för den här gången och återgå till trevligare saker.
Valparna växer och frodas och Mimmi är inte så tokig längre. Vaktar dom givetvis men inte så hysteriskt som förut. Nu kan hon gå och lägga sig nå´n annanstans och vila. Sover under sängen på nätterna utom vid matning. Men nu är hon vid dörren och vill gå ut så nu blir det ett litet avbrott. Återkommer.
Så, kort rastning. Mimmi ville tillbaks direkt. Dessutom blev hon rädd för grannens grill, som stod utanför hans garage. Dumma hund. Sa till dottern i dag att hon skulle börja bruks med henne så hon lär sig vara med andra hundar. Klarar inte alls den sociala biten. Brist på social träning när hon var valp, instängd med flera andra valpkullar.
Nya medicinen funkar skitbra. Sov till halv sex och hade nog sovit längre om inte dottern, som skulle till jobbet, väckt mig med kaffedoft. Pigg och utvilad i alla fall. Sovit sen tio i går kväll. Får googla den nya medicinen. I dag blir det lite småplock. Förbereda middag till i morgon. Avskyr att laga mat när köket är fullt av folk. Dessutom laga middag till dottern kommer hem. Mycket mat blir det i dag. Nu blir det i alla fall kaffe. Återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0