Måndag kväll 22.52

Dags att sova egentligen men först en liten rapport om vad som hänt idag. Ingenting. Inte av det jag skulle göra i alla fall. Blev lite fika med L som kom upp med ägg och för påfyllning av godisburken. Gjorde bakelser som vi smaskade i oss. Två var. Gott, gott. Hundarna stimmiga som vanligt när hon kommer. Dom gillar henne. Till och med Pippi-Lotta börjar tina upp. Hon är annars lite reserverad mot främlingar. Lite fika, flams och skitprat blev det naturligtvis, samt en burk falsk hjortronsylt när hon åkte hem.
Evitas förra ägare ringde och talade om att hon skulle ringa Agria i dag och skriva över hundförsäkringen på mig. Glad att allt fungerar så bra med Evita men saknar henne naturligtvis. Evitas bror, Oliver, slet av en klo förra veckan, så han går på antibiotika och med krage. Inte alls populärt.
Resten av eftermiddagen har mest gått i slöandets tecken. Tittade på Cesar Millan i kväll. Ilskna chihuahuas är rätt roligt. Så fruktansvärt aggresiva dom kan bli. Ser bara komiskt ut egentligen. Men han är verkligen suverän. Ser så lätt ut. Men han har inte träffat Mimmi. Den envisaste, egensinnigaste (heter det så) och tjurigaste hunden norr om ekvatorn. Undrar om han skulle klara henne?
Nu är det sovadags. Evita har redan lagt sig. Mimmi och Rambo har också gjort kväll. Dottern har fått en magomgång och har abonnemang på toa i kväll. Antagligen all skräpmat vi ätit i flera dagar. Är ju inte van vid det. Äter ju bara mammas hemlagade. Jag skall i alla fall krypa ner i sängen. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0