Torsdag15/1

Vaknade halv åtta, efter att ha sovit rätt skapligt. Dotterns telefon surrade, hundarna trodde det var någon på dörren och började tokskälla. Katterna yrvakna,sprang som vilda höns varvid hundarna blev ännu tokigare och började jaga. Visst låter det väl som ett ljuvligt sätt att vakna på. Vem sjutton behöver väckarklocka. Ja dottern då. Hon sov sig igenom alltihop. Hon har det bra. Hon har en hörselskada och använder hörapparater. Tar ut dom när hon lägger sig. Hör ingenting. Så jäkla bra. Skulle man kunnat när barnen var små. Hon stängde av dom när hon var mindre för att slippa höra på mig. Smart unge.
Nu har vi städat. Dammsugit, torkat golv och allt det vanliga. Ätit middag, ugnstekt frukostkorv och potatismos. Hundarna fick det som blev över. Ser skitroligt ut när hundar äter potatismos. Jag har duschat och tvättat håret. Var välbehövligt. Nu blir det inte så mycket mer i dag. Gå ut med hundarna förstås. Dottern skall jobba kväll och åker vid tre tiden.
Kopplet hon köpte till Mimmi i går var helt suveränt. Hon går så himla lugnt och fint. Inte tillstymmelse till att dra. Att vi inte kommit på det här förut. Nu kan det ju rent av bli roligt att gå ut med henne.
Ska i alla fall diska och stryka lite dukar. Har plockat av alla juldukar så det är lite tomt. Julgardinerna tar jag i helgen, troligtvis. Måste stryka dom andra gardinerna först och det är inte roligt. Tills vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0