Seeg tisdag

Inte så varmt i dag som tur är. Regn och åska nästan hela helgen. Blev ett år äldre i lördags och det är ju ingen höjdare. Äldsta dottern, med barn och sambo, kom ner i söndags liksom yngsta sonen. Fick en stor korg med sockerfri, mörk choklad., morotsmarmelad, hjortronsylt, kanelsirap och en massa annat gott. Middag för allihop samt kaffe och tårta. Något så när väder så alla åkte ner till Gösjön och badade samt tog en tur till Karlsson, som vanligt. Lille L har blivit ett riktigt charmtroll. Skrattar och pratar med allt och alla. Gillar att vara i centrum.
Måndagen gick åt till lite städning och plock. Dottern jobbade kväll och jag lyssnade på åskan och löste korsord. Vågade inte ha TV:n på eftersom DVD:n gick sönder i fredagens åskväder. Katastrof om TV:n skulle paja också.
I dag är det något segt. Hundarna ligger som vanligt som döá sillar, när dotter jobbar. Var ute på kissrunda och naturligtvis satt grannens katt härutanför vilket fick Mimmi att fullständigt gå i taket. Det ska inte va´några katter på våran gård. Vet inte hur man skall få henne att sluta med sina hysteriska utbrott. Enda djur hon accepterar är våra katter, Louie och Flisan.
Rambo gillar alla utom Louie. Han är väldigt förtjust i dotterns sambo (fast han inte är något djur). Följer honom hela tiden när dom är här.
Nu börjar det  "morgla" igen, så jag släcker ner och återkommer senare. Skall lägga in lite nya bilder också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0