Fortsättning på söndag

Nu har jag bäddat, diskat, kissat hundarna, duschat och fått steken på spisen. Tänkte baka en mjuk pepparkaka. Men har en sjujäkla huvudvärk, så jag har lagt det på hyllan för nu. Undrar hur många i Sverige som släckte lamporna igår. I Berga var det kolsvart. Gatubelysningen var släckt och även i de flesta husen. Jag släckte ner allting halv nio. Men det blev så svart så jag höll på att slå i hjäl mig när jag skulle ut i köket. Så jag fuskade. Hade en lampa tänd. Men jag har inte så mycket tänt i vanliga fall heller.
U såg inte hundarna när hon var ute med dom på sista kissrundan för kvällen. Precis kolsvart här utanför. En så´n kväll är nog ett perfekt tillfälle för individer som vill plocka på sig grejer som inte tillhör dom.
I dag blir det nog ett besök på loppis. Kan köpa på sig lite nytt (gammalt). Har plockat ihop två kartonger med grejer, jag inte behöver eller vill ha kvar. Så plats i skåpen finns det. Köra lite till Kupan i morgon kanske.
Min "käre" bror norröver ringde i går kväll. Jag visste ju vad han ville. Skulle rapportera om vår halvbror, som är sjuk. Men eftersom broder J, bara ringer sent på nätterna, när han har pimplat alkoholhaltiga drycker, struntade jag i att svara. Lyssnade av svararen i morseoch ringde upp. Men då är det inte så intressant längre. Fattar inte varför folk skall ringa på nätterna. Halv fyra sista gången. Vore roligt att prata med honom när han var nykter. Men då fungerar inte hans telefon.
Nu börjar huvudvärken släppa,så jag ska försöka mig på lite bakning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0