Annandag



En bild på min senaste tomte. Också den sista. För den här julen åtminstone. Dotter med sambo och barn dök upp vid tiotiden i går kväll efter en resa med förseningar och strul. Slutade med att yngste sonen fick ge sig iväg till Växjö och hämta dom. Nu är dom i alla fall här. Sen är det ju bara att hålla tummarna för att hemresan inte blir lika lång. Yngsta (än så länge) barnbarnet, har lärt sig gå och växt som sjutton. Lite blyg när dom kom. Yrvaken och hem till en människa han inte kommer ihåg. Men det löser sig.
I dag blir det väl inget särskilt utom matlagning. Kalkon står på menyn. Med brysselkål, hemgjort äppelmos och troligen ugnsstekta potatishalvor. Har jag riktig (o)tur blir vi väldigt många. Får nog äta i omgångar. Jaja, det löser sig nog. Är ett par år sen alla barnen var hemma till jul, så det är ju särskilt roligt att nästan alla kommer i dag.
Nu blir det kaffe och en macka. Hundarna har varit ute och kissat, så den biten är avklarad. Är lite jobbigt just på morgonen innan värktabletterna gör någon nytta. Men det är bara att sega på. Kaffe var det ja. Återkommer .

Kommentarer
Postat av: Annacarin

Gott nytt år!!!

2010-12-31 @ 16:34:09
Postat av: annacarin

Nu har det varit jul på den här sidan väääääldigt länge. Har du svimmat av all julmat?

2011-01-07 @ 19:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0