Huliganvecka



Har varit dålig på att uppdatera den här veckan. Haft besök av två huliganhundar som varit i vägen precis överallt. Hur sjutton klarade jag av att ha stora hundar förut?
Rambo och Lennart går bra ihop men Rambo och Zacke är inte kompisar precis. Rambo "nyps" om Zacke kommer för nära. Kan ju inte kalla det bitas, precis.
I dag står i alla fall dammsugning på programmet. Hundhår i travar precis överallt. Dottern blev inringd på jobb, så hon är inte hemma förrän vid två-tiden.
L har varit på besök två gånger den här veckan. Får rita kors i taket. Trevligt med lite besök i alla fall. Länge sedan hon var hit.
Vattenläckage nere hos nya grannen och gissa vem som fick jaga folk, som kunde fixa det? Hyresvärden är ju inte anträffbar på två månader. Är i Thailand hos sonen, ägaren till detta hus. Måste vara lönande med hyresfastigheter. Trots allt gnäll om utgifter, och hur dyrt det är med allting, så har dom råd att åka till Thailand två - tre månader varje år. Nu blir det mer kaffe, innan jag kör i gång. Kommer tillbaks under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0