Bastuvärme

Lugnt och skönt i dag. Bara hyresvärden som bankar på balkongen. Byter ut alla ruttna bräder. Äldste sonen var och hämtade sina hundar i går. Dottern dammsög upp allt hundhår och torkade alla golv. Täcken och madrasser plockades undan och lugnet infann sig. Bara Rambo och Vita som skulle ut i morse och dom gör ju inget större väsen av sig. Visserligen fick Rambo värsta spelet nyss och knatade runt med sin pipgrej. Bredsladd i hallen.
Dottern åker och jobbar klockan tre och då blir det lugna gatan. Näst äldste sonen skulle höra av sig nu på förmiddagen, vilken tid han skulle komma. Inte hört något än, så han kanske stannar hos tjejen. Däremot har LM ringt och berättat om sin vecka. Ville komma upp idag men jag behöver lite lugnt efter huliganveckan. Bestämde att hon skulle komma på måndag.
Varmt ute så man håller på gå åt och ännu varmare inne. Men jag ska inte klaga. Har haft en riktig gnällvecka om min värk, så nu får det vara bra ett tag. Nu är det middag som står på programmet. Tänkte göra korv Stroganoff med ris. Var ett tag sen. Men först medicin och värktabletter. Återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0