Onsdag morgon 19 maj



Lennart ligger alltid i de mest konstiga ställningar. I bland har han överkroppen åt ett håll och resten åt andra hållet. Väldigt vig och akrobatisk.
I går blev det inköpsrunda till Högsby. Matlagning och städning, samt lite rast och vila. I dag blir det väl inte så värst mycket gjort. Dottern bar upp säcken med blomjord i går men känner inte för att stå och plantera i regnet. Solen lyser fortfarande med sin frånvaro och regn och åska är utlovat både i dag och i morgon.
Fick tips om skvättskydd tll Rambo. Köpte ett på Tradera förra året, som jag har använt ibland på nätterna. På nå´t sätt lyckas han få ihop det så han ändå klarar av att kissa på stolarna. Men jag ska definitivt kolla upp Anna-Carins tips.
I dag har jag i alla fall sovit till klockan fem. Fixat kaffe, tagit medicin, ätit frukost och rastat hundarna. Har börjat ha en påse Coop`s mutkorv i fickan. Underlättar faktiskt en del när det är fyra stycken att hålla koll på. Eller jaa, det är väl snarare prasslet av plastpåsen som håller koll. Behövs inte så mycket prasslande för att dom skall komma. Då hör dom minsann.
Väntar in näst äldste sonen i dag. Mellanlandar innan vidare färd till Sävsjö och nytt jobb. Blir väl en eller två övernattningar i Berga.
Nu blir det lite mer kaffe och en liten bloggrunda. Återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0