Vaaarmt !!!!!!!!!!!!!Trots värmen, är det så här Rambo föredrar att sova. Under ett duntäcke. Puuh!!!!
Just nu är det flyttfeber här på Storgatan. Fick hyreskontraktet i går. Skall verkligen bli skönt att komma ner på backen. Midsommarafton var vi ner till sonen och grillade. Gjorde en grundlig syn för att se vad jag får plats med. En del av mina möbler ryker helt klart. Mindre att damma och mindre att städa. Bästa med lägenheten? Helt klart duschen och tvättstugan. Nackdelar? Långt till affären. Men det kommer att funka. Ligger i hårdträning med längre och längre promenader med smågrisarna.
Annars händer det väl inte så mycket. Utom det vanliga. I går morse körde jag igång dammsugaren klockan 6. Färdig med allt, klockan 7. Himla skönt faktiskt. Satt vid datorn och letade sidor med planteringi pallkrage. Finns några i nya boendet, samt några små land, som kan utökas. Här har jag ju bara haft balkongen att ha växter på och även det försvann när balkongen skulle repareras. Nu blir det ju ingen plantering förrän till nästa sommar. Men planering pågår.
I dag händer väl inte så mycket. För varmt för fysiska aktiviteter. Men lite mer kaffe skall det bli. Återkommer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0