Väckt av ????

Fyra nätter i rad har jag blivit väckt av andar?? Drömmer jag att jag blir väckt eller blir jag väckt? I natt blev jag väckt av att någon ropade farmor, högt och tydligt. Hörde det även när jag var vaken. Hundarna satt vid ytterdörren, utan att skälla. Märkligt. Släppte ut dem för en halvtimme sen och båda drog bort till sonens hus. Ännu märkligar. Brukar inte försvinna så långt i mörkret. Sprang runt och nosade som galningar. Väldiga problem att få med dem hem. Inte speciellt kul att springa runt i pyjamas och ropa på två stendöva hundar.
Nu har jag varit uppe sen klockan ett så jag sks försöka sova en timme eller tre. Love, mitt barnbarn från Jönköping, lämnade sin öroninflammation här, när han åkte hem. Så den har nu gjort sig riktigt hemmastadd i mitt vänstra öra. och verkar inte ha några planer alls att ge sig iväg. Men än är inte sista ordet sagt. Återkommer efter min power-nap.

1 januari 2013

Blir bara ett kort inlägg så ni vet att jag är kvar. Blev smittad av alla barnbarn, med ont i halsen, feber pch värk i lederna. Så nyårsaftonen tillbringades i sängen. Men eftersom inget biter på ilskna gamla käringar, så gick det över lika fort som det kom. Lite ont i halsen men det är allt. Kört ett varv med dammsugaren och tvättat två maskiner tvätt. Hade tänkt ladda upp lite bilder i dag men dom flesta finns i dotterns telefon, så jag får vänta tills hon skickat dom. Hon dök upp på ett litet sovaöver besök i natt. Hade varit i Fliseryd på nyårsfest.FLISERYD!! Firar man nyår i Fliseryd? Men tydligen hade det varit jättetrevligt. Hon åkte hem så fort hon vaknade. Skulle jobba idag.
Natten för mig, var som de sista fyra nätterna. Inget sovande alls nästan. Sover till ett och sen är det kört. Värk så in i den. Går bara inte att sova. Nu blir det kaffe med Per Morberg. Gillar honom inte men vad gör man, när han bara dyker upp. God fortsättning på det nya året.

RSS 2.0