Dagarna rullar på

Är snart i mitten av september och inte långt kvar till jul. Stora sönerna och barnbarnet Nova var på besök i helgen.
Hon hade kataloger med jultidningar med sig som jag skulle beställa ur, men det bara försvann. Får hoppas på ett nytt besök så jag kan köp lite. Rambo fick några långa promender samt en tågresa till Högsby och besök hos lillGösta och Emma. Tompan gjorde ett kortare matstopp här innan han också var och hälsade på sin brorson. Perfekt motorcykelväder på lördagen. Tjabo och Nova sov över till söndagen och passade på att göra ett fikabesök på "Gammalt och Nytt"..
Huliganhundarna lämnade drivor med päls, när dom åkte hem. Dammsugaren blev helt full. Som vanligt var gamle Lennart skiträdd för gamla tanten Vita. Hon vaktar mig som en blodtörstig pitbull, när gammelpojkarna är på besök. Ingen av dom får komma för nära hennes matte.
Annars flyter dagarna på. Börjar så smått komma tillbaks till mitt gamla jag. Till och med sängen blir bäddad varje morgon och dagarna tillbringas inte lika mycket i sängen. Nätterna däremot är jobbiga och sömnlösa pga värken. Det blir inte många timmars sömn.
I går morse hittade jag en halv orm, som igelkotten lämnat kvar. Han/hon gillar tydligen att inta sina nattmål på altanen. Den här gången hade hen lämnat så pass mycket att jag kunde se att det var en hasselsnok. Fjärde i sommar, så det måste finnas mycket orm här omkring. Tur jag har lilla kotten.
I dag vet jag inte vad som händer. Städade lite i går så lite tvätt och ev uppläggning av fyra par byxor till tomtemor. Får jag ordning på höfterna kanske det tom blir en liten promenad. Beror lite på vädret.
Nu blir det i alla fall kaffe. Återkommer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0