GRATTISGrattis till lille Love som fyller 3 år i dag. Sjutton vad tiden går.
I dag blir det inte mycket gjort. Har en sjujäkla värk som hållit mig vaken i stort sett hela natten. Städningen i går kanske?? Men så är det. Kanske blir lite omplantering av mina chiliplantor som dragit iväg ordentligt.
Is på utemöblerna i morse, men solen skiner och det är ganska skönt ute. Lite kaffe på altanen framåt eftermiddagen kanske. Nu blir det kaffe i köket.

Fredag den 13:deMärklig sovställning. Antingen sover hon i dykställning eller med frambenen bakåt . Kan inte vara skönt.
I dag blir det väl lite städning. Regnar, så något utearbete blir det inte. Har i alla fall fått ner mina hostor.
Onsdagens besök på vc visade ett blodsockervärde på 12,7. Inte så bra kanske. Får väl se vad läkaren tycker på måndag. Ny läkare igen och jag har ingen aning om hur hon är. Men det lär väl visa sig.
Hade snabbesök av äldste sonen och huliganhundarna i går. Kom från jobbintervju i Västervik och har fått jobb som busschaufför. Så han var lycklig och glad. Yngsta sonen med sambo och son kom och visade upp nya sittvagnen. Varmt och skönt ute så det blev invigning av nya utemöblerna. Lille Lukas har börjat gå, på sin ettårsdag, så nu blir det väl fullt ös. I går kväll ringde sonen och berättade att dom fått lägenheten bredvid mig. Flyttar in första augusti. Så nu blir det lätt för Lukas att springa in till farmor. Får låsa dörren.
Äldsta dottern ringde på kvällen och berättade om sin förmiddag. Vilket resulterade i att jag fick ett migränanfall och kräktes. Har nog aldrig blivit så tvärförbannad. Inte på henne naturligtvis.
Nu blir det kaffe innan dagen kör igång.

TillbakaLååång bloggtorka. Dagarna har rullat på som vanligt och inget speciellt har egentligen hänt. Mitt, lite småtokiga, barnbarn kommer på besök ett par gånger i veckan och får alla att skratta. Hans grimaser är obetalbara.
Fått hjälp med nedklippning av döda buskar och grävning av rabatter. Planteringen av mina hostor fick dock skjutas upp pga av snöstorm. Vilken påskhelg. Skall försöka få ner dom i dag i alla fall. Annars blir det nog en vanlig slappardag. Inget speciellt inbokat. Provtagning på vc på onsdag och läkarbesök den 16:e. Jord skall inhandlas och land göras färdiga. Är det kanske någon som rensar land och delar plantor, kanske jag kan tigga till mig lite. Nu blev det en mjukstart och jag återkommer snart. Nu kaffe.

RSS 2.0