Denna vecka slut

Jaha, så har en vecka till gått. Inte klokt vad tiden rasar i väg. Nyss var det snö och kallt och nu är det snart Mors dag och midsommar. Sen fyller man år (inte nödvändigt) och sen är sommaren slut.
I dag blir det väl inget speciellt. Gårdagen bjöd på en liten surprise. Barnbarnet M från Oskarshamn dök upp och hälsade på. Hennes tvillingbror var på idrottsplatsen och spelade fotboll. Så vi hade en liten pratstund och tog en promenad med hundarna. Mycket "varför" med den ungen.
Lagade lite mat till dottern kom hem och sen åkte vi till L och L som ringt och bjudit oss på rabarberpaj. Himla god. L:s bror med fru och dotter dök också upp. Efter ett par timmars trevligt sällskap åkte vi hem. Började faktiskt bli lte kallt. Rambo upptäckte hur roligt det var att leka med kycklingarna. Dom flaxade så roligt. Han höll sig på lagom avstånd, men roliga var dom. Tur att inte mamma höna dök upp, då hade det inte varit roligt för lilla Rambo. Dottern börjar släppa lös honom mer och mer. Han älskar att springa runt Mimmi och retas. Hon får definitivt inte vara lös annat än på ängen. Hon är ju inte världens lydigaste när hon är lös.
Lördag kvällen gick i slöhetens tecken. Lite TV, lite dator, men definitivt ingen schlagerfestival. Har inte sett det på mååånga år. I alla fall inte se´n jag flyttade till Berga 2000.
Nu ska jag i alla fall bädda och klä mig. Förbereda en nötstek, som ju behöver några timmar att bli färdig och ev ta en sväng ner till loppisen. Återkommer kanske till kvällen.

Kommentarer
Postat av: Tgirl

Hm...paj vart jag sugen på nu...blåbärspaj...mums!!!

2009-05-17 @ 17:48:43
URL: http://tiagirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0