Sköna maj välkommen.........

Jaha, så var det 1 maj. Har besök av äldste sonen med dotter och huliganhundar. I går kväll var dom och kollade in majbrasan. Tog alla hundar med sig till Kalvenässjön. Efter en riktigt regnig dag, blev det uppehåll framåt kvällen. Förra året blev valborgsmässofirandet inställt. För torrt för att tända brasan. Vita såg ut som en mossbeklädd sten när dom kom hem. Kvistar, mossa, barr och gräs i hela pälsen. Och skitig naturligtvis. Det var dock inte läge för ett kvällsbad eftersom hon var sket slut. Gamla tanten är inte van vid så´nt tjohej. Storhundarna blev badade på dagen i går, så gissa om det var hundhår överallt.
Var till Högsby en sväng på förmiddagen. Dottern skulle till vårdcentralen och så skulle det inhandlas planteringsjord och blommor till urnorna utanför. Regnade ordentligt när vi kom hem och under resten av dagen, så någon plantering blev det inte. Hoppas på uppehåll i dag.
Får skicka ett grattis till Kullamannen, som fyller år idag. Hur mycket är det väl inte värt att nämna. Han är i alla fall mååånga år äldre än mig. Hurra, hurra, hurra.
Klockan är kanske sovtid fortfarande. Men jag har varit uppe sen klockan fyra. Vaknade av att sonen pratade i telefon. Vet inte hur mycket klockan var då, men hade svårt, trots sömnpillret, att somna om. Snurrade länge, men gav upp när värken började bli för jäklig. Nu har perkulatorn brummat färdigt, så nu blir det kaffe innan hundkissningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0