Paprikasallad

Fick beställning på paprikasallad så jag köpte paprika när vi var till Högsby. Nu är den färdig för att lägga i burkar. 7 paprikor i olika färger skurna i strimlor, 2 gula lökar också i strimlor + 2 vitlöksklyftor pressade eller hackade. Lag: 3 dl vatten, 1 1/2 dl ättikssprit, 2 1/2 dl socker + 1 påse gula senapsfrön (kan uteslutas). Koka upp lagen, lägg i paprika och lök, koka tre minuter. Klart. Himla gott.
Har kokat potatisklyftor i 3 min. till klyftpotatis som vi skall ha till middag med gratinerad fläskfilé med ädelost..
Har gått en kisserunda med hundarna och nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig. Lägenheten är städad, kattlådorna skurade och fyllda med ny sand. Det är ett jäkla skitjobb. Men har man innekatter får man ta det besväret. Bestämde att vi skulle äta vid sex-tiden och sen titta på Hemsöborna på TV:n klockan sju. Lite ost och kex framåt kvällen blir gott.
Mimmi och Rambo har fått ett varsitt grisöra, som dom ligger och gnager på. Pippi-Lotta fick också ett men hon var inte intresserad. Vet inte om hon fått något förut. Hon är en riktig soffpotatis. Älskar att ligga på kuddarna och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0