Valpar

Har haft fullt upp med valparna idag så någon fotografering har det inte blivit. Har en honkatt som ligger med rumpan i vädret och trampar, men de enda som är intresserade är valparna. Särskilt Märta. Hon har tagit ett rejält tag i nacken på Gunsan (katten) och det blir ju rena cirkusen. Märta tror att Gunsan leker och Gunsan väntar på killen som aldrig gör något och under tiden har Ajax ett riktigt bra tag om Gunsans svans och drar så mycket han orkar. Albin springer mest runt och anfaller sin mamma och pappa. Han har ett fruktansvärt humör den lille. Hans far är nästan lite rädd för honom.
Enda lugna stunderna på dagen är när de sover. Leka i valphagen är ju inte roligt så det blir rally i hall och kök efter varje måltid. Nu har dom slutat dia och får mat fyra gånger om dagen. Gröt på morgonen är populärt, särskilt risgrynsgröt. Annars är pannkaka en stor favorit och köttbullar med sås och potatis. Annars är det torrfoder, Pedigree Junior och burkmat som gäller.
I morgon skall jag försöka göra ett ryck och ta några kort, både på Albin och katterna. Problemet är att de inte är särskilt stilla och när de nån gång sitter lugnt och fint kommer linslusarna Mimmi och Rambo precis när man knäpper. Så det blir en riktig närbild på Rambo eller en bild på Mimmis öra. Men som sagt, nya försök i morgon.

Kommentarer
Postat av: kristina

Kul, är det jobbigt med alla valpar??

Men hundarna trivs fortfarande bra ihop?



Hur är det annars.

MVH

Kristina

2008-11-15 @ 19:56:37
URL: http://branden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0