Valpar????

Mimmi ovanligt pipig i går. Bäddade i katthuset och bara gnällde och var ovanligt orolig. Kollade henne. Rinner mjölk. Veterinären hade troligtvis fel. Även om det var väldigt tidigt i löpet och en rekordkort hängning så har tydligen Rambo supersimmare. Han heter väl inte Rambo för skojs skull. Parning den 24 januari ger valpar på söndag. +- 5 dagar. Kan väl inte hoppas på skendräktighet? Inte roligt.
Inte heller roligt ute. Var uppe halv tre. Ingen snö. Halv sju hur mycket som helst och fortsätter snöa. Ingen snöbil. Är väl undanställda för säsongen. Blir att skott sig till Högsby. Värktabletterna slut sen i onsdags. ONT; ONT; ONT. Får hämta ut i dag som tur är och har dessutom frikort till och med september. Alltid något. Sovisarna slut på söndag. Ska inte till läkar´n förrän den 6:e. Det blir många långa nätter.
Läste Rambos förra ägares blogg igår. Hennes man har gått bort. Stackars människa. Hur orkar man. Först huset som brinner ner med alla minnen och tillhörigheter, sedan mannens bortgång. Allt inom åtta månader. Det är för jävligt. Kan bara beklaga. Man har ingen aning om vad som väntar. Kan bara ta till vara det man har just nu.
I dag blir det inteså mycket. En resa till apoteket först och främst. Innan dess är det inte mycket jag kan göra. Hade funderingar på stan, men det får bli en annan dag. Länge sedan jag var på Shalom och Baltiska boden. Dessutom hade dom billig kattsand på Djurkompaniet. Får väl se vad som händer i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0