Tisdag kväll

Klockan är snart tio och det börjar bli dags för sängen. Varit till Högsby och handlat i dag. Karlsson,Konsum och Matmästar´n. Ja, och Apoteket förstås. Fick två stora tomtar av dottern, på Karlsson. Har ju så några. Många kvar till LM:s 1875 stycken. Avancerad middag i dag. Hamburgare. La mig efter maten och var på väg att somna, när yngsta sonen ringde. Skulle bara kolla hur det var eftersom vi inte hört av oss på ett tag. Talade om att det varit mycket med valparna. Det blev i alla fall ingen middagsvila i dag.
Satte in ny annons på Bernhard och som vanligt fått korkade mail om avbetalningar, sänkta priser och hur mycket han kommer att väga som vuxen. Daaah. Beror väl på hur mycket mat man stoppar i honom. Är lätt att göra det nu, om han inte blir såld lite snabbt. Ligger på soffan och myser. Får lite hamburgare och skinka. Piper och skäller när han vaknar och inte hittar oss. Köpte en massa leksaker och grisöron till hundarna, på Karlsson. Hälften släpade Bernhard in i katthuset och resten samlade Mimmi ihop i dotterns säng. Såg ut som en mindre leksaksaffär.
Annars har det varit rätt lugnt i dag. Jäkla skillnad med bara en valp. Han är så duktig och går på tidningen när han blir nödig. Nu piper han och vill upp i soffan, så jag får väl hjälpa honom +att han ska få lite mat. Återkommer troligen i morgon och talar om hur natten varit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0