Lördag kväll 20.50

Jaha, det var den här dagen. Är jag trött eller är jag TRÖTT. Lilla fröken M har en svada som är som ett vattenfall. Lilla fröken N från B-måla kan prata, men det är inte ens i närheten av vad M kan. Tusen varför, vadå, vart och vilket. Men roligt att träffa dom. Mamma och E kom och hämtade henne i kväll. Han är inte lika pratsam som sin syster men himla gullig. Bägge två är snabba och givmilda med kramar.
Valparna är totalt helt slut. Fullt hålligång för dom med i över fyra timmar. Naturligtvis blev det tjat om en valp. Men mammaär allergisk och ingen är hemma på dagarna så det är inte ens att tänka på. Både M och E lovade guld och gröna skogar, om dom bara fick en valp. Skulle sluta med alla aktiviteter och bara passa hunden. Jag sa att dom fick komma hit och träffa dom innan dom säljs. Sen finns ju både Mimmi, Rambo och Vita kvar.
Nu är det bara slappa framför TV:n som gäller. Dottern fick i gång Boxern så nu har vi alla kanaler igen. Kollar på "Thelma & Louise". Har sett den några gånger men den är bra. Blir tidig kväll i alla fall. Dottern jobbar i morgon och börjar sju. Så hon är uppe och snurrar vid femtiden.
Röka och fortsätta kolla filmen. Återkommer i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0