Torsdag morgon 4 november

Onsdagen blev lite rörig på eftermddagen. Dottern bytte en säkring som gått i bilen. Till innerbelysning. panelbelysning och centrallås. När den var bytt, fungerade allt. Utom låset. Knapparna på dörren äkte upp, men dörrarna gick inte att öppna. Hon provade hela eftermiddagen. Vid halvsex tiden kom hennes bror, satte i nyckeln och voila, låset funkade. En gång. Nästa gång låst igen. Efter mycket palaver fick dom i alla fall upp dörren igen. På förarsidan. Ingen annan. Så nu blir det till att ha dörren olåst, till felet kan åtgärdas.
Vaknade halv sex i morse. Ont som vanligt och inga brustabletter som verkar fortare. Doktor Eva hade i alla fall skrivit ut 100 brusisar,som dottern hämtar ut i eftermiddag.
Städdag blev det också igår. Dammsugning och moppning av golv. Middag och vila. Nu har i alla fall torsdagen kommit igång. Småkrypen har varit ute. Jag har klätt mig och bäddat. Tagit min medicindos och och första koppen kaffe. Så nu är det dags för lite fil och flingor och en kopp kaffe till. Återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0