Regnig fredagJa så var det fredag igen och regnet droppar på som vanligt. Skitigt blir det inne av lortiga hundtassar, så i dag skall det städas. Har varit ute med Rambo på morgonen men gamla Vita har inte stigit upp än. Skall ta en vända med bägge två om en stund, tänkte jag. Det är en av fördelarna med att slippa trapporna. Blir minst tre längre promenader per dag. Bra för både mig och djuren.
Häromdagen var grannen, längre ned på gatan, upp med en enorm benjaminfikus. Ca 2 meter hög och rätt så vid. Står i en cementkruka, så den väger en del. L skulle egentligen ha den men gav den till mig i 60-årspresent. Tusen tack för det.
Yngste sonen var nyss in och sa hej. Skulle kolla posten. Allt flyter inte på med deras adressändring, så här blir det mycket post.
Har fått ut pallkragarna, där dom skall vara (tror jag) så nu håller jag på att planera "trädgården" inför nästa år. Blir nog både kryddor, grönsaker och blommor. Förutom pallkragarna finns det ju redan ett par färdiga land. Och några fler skall det bli. Nu är det dags för kissrunda och sen start för städning. Återkommer.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0