Nedräkningen fortsätter

21 dagar kvar till flytt. Födelsedagen har kommit och gått med gratulationer, blommor och presenter. Nu är det riktig nerförsbacke. Har börjat packa och slänga det jag inte skall ha kvar. Med 20 kvm mindre yta att möblera, blir det mycket som går bort. Så skönt.
De senaste två dagarna har varit jobbigare än vanligt. Vita, min gamla tant, har fått lite problem med bakdelen. Började med ett svullet,rött öga som vi tog för ett mygg- eller getingstick. När svullnaden gått ner, dagen efter, började hon få problem med bakbenen. Nu är det väl inte troligt att det hänger ihop, men märkligt är det. Det har varit ett evigt bärande upp och ner för trappen. Och så i denna värmen. Sonen kom bort i går kväll och tog ut bägge småkrypen. Tack för det.Nu är hon ju ingen ungdom längre, min gamla tant. Så krämporna börjar väl komma på henne, som på mig. Skall vänta och se vad som händer över helgen. Hon verkar inte ha ont, för jaga katter går fortfarande hur bra som helst. Det är upp och ner i trappen och upp i soffan och sängen, som inte funkar.
Blir nog lika varmt idag, trots regnet i natt. Jag skall i alla fall ta en kopp kaffe till innan jag duschar och tar ut hundarna. Återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0