Riktigt höstrusk

I dag är det inneväder. Hundarna kurar under täcket. De var, motvilligt, med mig när jag var ute i brevlådan och hämtade in mina frallebullar. Klockan sex i morse. Alldeles för tidigt för Vita. Båda gick i alla fall upp frivilligt. Inte troligt. Koppling, lite snällt prat och till slut dragning i kopplet, var vad som behövdes. Båda såg ut som de skulle ledas till slakt. Blåst och regn utanför, snabb kissning och sen in under täcket igen och där har dom legat. Snart dags för nästa runda. Får se hur det går.
I dag blir det lugnt. Gårdagen blev en liten runda till Karlsson och Kupan. Inget spännande alls. Konsum i Berga innan vi åkte hem (dottern var nere från stan) och där blev vi bjudna på prinsesstårta. Lagade middag, kyckling med ris och currysås, innan dottern åkte hem igen.
Natten har varit bedrövlig. Värken i höfterna värre än vanligt. Får nog sitta på en köksstol och sova. Så i dag blir det lugnt, som gäller. Fålla upp ett par gardiner till sovrummet. Eventuellt. Laga middag. Kanske. Långpromenad med hundarna. Definitivt inte. Kaffe. Absolut. Återkommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0